Nyhet! Stressless® Rome

Finn ut mer

Opplev velvære

Stressless® skaper en oase for velvære, der du kan lene deg tilbake og lade batteriene i ditt eget hjem. Velg mellom hvilestoler, sofaer, spisestoler eller våre nye stoler for hjemmekontoret. Møbler fra Stressless® kjennetegnes av håndplukkede materialer, solid håndverk og patenterte funksjoner som tilpasser seg din kropp. Dette er nordisk design som matcher ditt hjem og din livsstil.

Se mer

Funksjonelt design

Estetikken er viktig for oss, men et godt design er mye mer enn det du kan se med det blotte øye. Derfor er fokuset vårt like mye på funksjonalitet og komfort, som på design. Hvordan du sitter, og hvordan sofaen gir deg god støtte – det er det som utgjør forskjellen mellom en god og en fantastisk sitteplass.

Stressless® Dining

For lange hyggelige kvelder ved bordet

Mer informasjon

Tid for hjemmekontor

Vår moderne tilværelse har gjort at vi stiller høye krav til estetikk og komfort i hjemmet vårt. I dag, når mange opplever en endring i skille mellom hjem og arbeid, får vi også høyere forventning til stil og komfort ved skrivebordet. Stressless® stoler til hjemmekontor står dermed klar for å bære deg gjennom dagen – uansett hvor ditt neste kontor måtte være.

Inspirasjon til kontoret

Sett ditt personlige preg på møblene

Hos oss har du mange valgmuligheter når du skal innrede hjemmet ditt. Du kan velge ulike tekstil-, og lærkvaliteter i utallige farger.

Mer om materialer

Stressless® sofa

Utforsk utvalget

Stressless® og bærekraft

Vår viktigste forpliktelse overfor miljøet er å skape møbler som varer gjennom generasjoner. Når du velger Stressless®, velger du kvalitetsmøbler som vil følge deg gjennom livet. Enhver mulighet til å forbedre kvaliteten, eller å redusere tid, energiforbruk og effekt på miljøet rundt oss, er en mulighet til å lage møbler som holder den standarden vi krever. Det handler om å ta gode valg.

Komfort på uteplassen

Vi vet at nordmenn elsker å utnytte sommeren maksimalt, med lange dager på terrassen eller plattingen. Da er det naturlig at vi ønsker oss like gode sitteplasser ute som inne. Stressless® Outdoor er satt sammen av værbestandige materialer som gjør dem egnet for bruk i friluft.

Finn ut mer