"Turistsesong" hos Ekornes

Sendt den "Turistsesong" hos Ekornes

Rundt 400 Stressless®-forhandlere besøker Ekornes og Sunnmøre denne sommeren.

Rundt 400 Stressless®-forhandlere besøker Ekornes og Sunnmøre denne sommeren.

I midten av mai kom ca. 100 av Ekornes sine forhandlere i sentral-Europa direkte med charterfly fra Hamburg til Vigra.  Det var den første av 12 kundegrupper som Ekornes skal ta mot i år. 

- Vi vurderer disse turene som noe av den mest effektive markedsføringen som kan gjennomføres.  Kombinasjonen av sunnmørsk natur og fabrikkbesøk med faglig innhold har vist seg å være svært effektiv, og inntrykket sitter lenge hos de som har vært på besøk her, sier markedsdirektør Runar Haugen.

I perioden mai – september vil Ekornes i år ta mot besøkende fra Tyskland, Sveits, Finland, USA, Canada, UK, Norge, Frankrike, Belgia, Japan, Kina og Østerrike.

Stressless®-fabrikken på Ikornnes og Ekornes Bua i Ålesund, der den omfattende møbelkolleksjonen er utstilt, er selvsagt hovedmålene for besøkene. Vi benytter også anledningen til å vise fram noe av den fantastiske naturen på Sunnmøre. 

Det er satt av tid til et besøk på Fjellstua i Ålesund, der de besøkende får et godt overblikk over byen og området rundt.  Kundene blir fraktet med båt til fabrikken på Ikornnes, og deretter går turen videre med båt til Geiranger og Union Hotel. 

Bildet: Sunnmøre viste seg fra sin beste side da Stressless-forhandlere fra sentral-Europa besøkte Ekornes (Foto: Ole B. Roald)