Stressless fra eplegrønt til sitrongult

Sendt den Stressless Space

Om hvorfor Ekornes bruker signalfarger i markedsføringen.

Om hvorfor Ekornes bruker signalfarger i markedsføringen.

Ekornes sitt kommunikasjonskonsept for 2009 skiller seg fra fjoråret blant annet med en ny signalfarge - sitrongul - som er ment å vekke oppmerksomhet. Særlig i messetider vil den være godt synlig på utstillingene.

- Det er nok ikke mange som velger disse fargene hjemme. Men de er veldig nyttige i messesammenheng og i markedsmateriell, for de tydeliggjør møblene og budskapet vårt veldig godt, sier markedsdirektør Runar Haugen.

Signalfargen for 2008 var eplegrønn, og vi har flere eksempler på at den fungerte etter hensikten. Stoppeffekten i en slik sofa eller stol er stor, enten den er trykt på billboards eller befinder seg fysisk i lokalet. Den gir også en betydelig gjenkjennelseseffekt.

Videre har Ekornes introdusert en lilla trendfarge i markedsføringen, som man blant annet kunne se mye av på fagmessen i Ålesund i oktober i fjor. Vi jobber også konstant for å sikre at de andre fargene i kolleksjonen er oppdaterte i forhold til internasjonale trender, noe som blant annet er tilfellet med vår nye tekstilkolleksjon. Denne lanseres på markedet i løpet av våren - følg med på våre nyhetssider for mer information.