Kreativ bruk av Ekornes møbler

Sendt den Stressless Blues i NM i møbelaking 2009

Viser seg fra nye sider under det årlige norske mesterskapet i Møbelaking.

Viser seg fra nye sider under det årlige norske mesterskapet i Møbelaking.

Norgesmesterskapet i Møbelaking gikk av stabelen lørdag 28. mars på Strandafjellet, og gav strålende resultater for Ekornes. Dette er en konkurranse som virkelig utfordrer mot og kreativitet - konseptet er å komme seg raskest nedover en fjellside på et valgfritt møbel!

Ekornes deltok i år med 4 farkoster: "The Blues Brothers" og "Kosekroken" deltok i klassen for stoler, og "Brannstigen" i klassen for seng. Ekornes Stranda har markert seg godt i konkurransen tidligere år, og fikk lov til å avslutte showet med en kavalkade over tidligere års deltagelser, under tittelen "The Final Countdown".

På grunn av kapasitetsreduksjon vil denne fabrikken dessverre bli nedlagt, men de ansatte på Ekornes Stranda stilte mannsterke opp og høstet stor jubel fra tilskuerene.

«The Blues Brothers» fikk beste tid uansett klasse, og ble kåret som vinner av klassen stol. Bare to tideler bak fulgte «Kosekroken» på en hederlig andreplass. Ekornes Fetsund med Brannstigen fikk beste tid i klassen seng. Ekornes Stranda fikk prisene "Best in Show" og juryens spesialpris for 2009.