Ekornes-skolen i ny drakt

Sendt den Opplæringsansvarlige i ti marked

I januar var opplæringsansvarlige fra 10 marked samlet for å delta på årets ”Ekornes School Pool”.

I januar var opplæringsansvarlige fra 10 marked samlet for å delta på årets ”Ekornes School Pool”.

På årsbasis står denne gruppen for opplæring av nesten 2000 ansatte hos våre forhandlere, hvor fellesnevneren er å skape gode ambassadører for Ekornes og selskapets møbler.     

Ny opplæringsprofil

I forkant av samlingen var det utformet en ny opplæringsprofil for Ekornes-skolen. Den nye skoleprofilen skal nå lanseres i alle marked og sørge for en solid opplæring av de som selger våre møbler.

De opplæringsansvarlige fikk også selv en grundig gjennomgang hos flere av Ekornes sine leverandører.  Både produksjon av lær og tekstil, samt vedlikehold og pleieprodukter for møbler sto på programmet. 

- For os som driver Ekornes-skolen var disse bedriftsbesøkene svært nyttige, og gav os en grundigere forståelse og innsikt i produktene.  Vi gleder os til å videreformidle denne informationen til alle som daglig får spørsmål om for eksempel valg av trekk og hvordan folk skal behandle møbler, sier Ole Bjørn Roald som er ansvarlig for Ekornes-skolen i Norge.  - Italiabesøket gjorde definitivt inntrykk der vi gikk og kikket i produktmonterne til disse produsentene. Logoen til den ene kvalitetsprodusenten etter den andre var utstilt: Masserati, Ferrari, Gucci, Boeing… og midt mellom disse - Stressless-logoen.