Asiatisk presse på besøk

Sendt den Asiatisk presse på besøk

Ekornes med merkevaren Stressless® vekker interesse verden over, og i midten av april fikk fabrikken i Sykkylven storstilt pressebesøk fra Asia.

Ekornes med merkevaren Stressless® vekker interesse verden over, og i midten av april fikk fabrikken i Sykkylven storstilt pressebesøk fra Asia.

I løpet av en uke i april, fikk Ekornes besøk av nærmere 20 journalister fra Asia, flesteparten av disse fra Korea. Pressebesøket innebærer blant annet at Ekornes har en sentral rolle i en episode av økonomi- og næringslivsprogrammet Money Mind. Programmet er rettet mot toppledere og gründere i Asia og produseres av Channel News Asia, fra Singapore. Det er en anerkjent engelskspråklig nyhetskanal som sendes i store deler av Asia, Midtøsten og Australia. Programmet som ble filmet i april sendes i beste sendetid på kanalen i juni, og har derfor et potensielt høyt seertall.

Unik omtale
De asiatiske journalistene intervjuet flere ledere i Ekornes, og ville gjerne høre mer om både konsernets historie, produksjon, miljøbevissthet og ikke minst satsningen i det asiatiske markedet. I tillegg til intervju og fabrikkbesøk, ble det tid til gjennomgang på Ekornes Bua og en flott båttur for å få sett den enestående naturen på Sunnmøre.

Marketingsjef i Ekornes Asia, Doreen Lee, ser veldig positivt på medieoppmerksomheten.

– Dette er en helt unik sjanse til å få vist seg fram for et svært stort publikum. Jeg tror at omtalen kan bidra til økt posisjonering og merkevarebevissthet blant forbrukerne i det asiatiske markedet, forteller hun.